وی در ادامه، پیرامون ظرفیت های مجلس خبرگان سخن گفت و تأکید کرد: «این مجلس از ظرفیت های نهفته و نانوشته ای برخوردار است که در مقام حدوث و مراقبت از شرایط لازم استمرار ولایت در مقام بقاء، رسالت اصلی آن به شما می رود. اما این مجلس ظرفیت های دیگری دارد چرا که از جایگاه مردمی کم نظیر و از سوی دیگر از وجاهت قانونی بی بدیل که پشتوانه خیمه اصلی نظام و انقلاب می باشد برخوردار است». این عضو مجلس خبرگان افزود: «این مجلس می تواند بهترین حلقه وصل و پل ارتباطی بین جمهور مردم و دستگاههای نظام باشد به علاوه که می تواند صدای رسای مردم برای انتقال آمال و آلام آنها به مسؤولین و روشنگر مناسب در جهت تبیین تنگناها و محدودیت هایی که مسؤولین با آن مواجهند باشند. بدیهی است در صورت روشن شدن مردم نسبت به تنگناها، میزان مقاومت آنان در برابر مشکلات افزایش می یابد».
حیدری آل کثیر ادامه داد: «استمرار مشروعیت مدیران در جامعه اسلامی بر پیروی از راهبردهای ولی فقیه و نفی مشروعیت شرعی آنان در صورت تمرد از آن راهبردها می باشد».
نماینده خوزستان در مجلس خبرگان درباره برکات و چالشهای طرح رهبری انقلاب برای توسعه کشاورزی در استان خوزستان گفت: «مقام معظم رهبری در سفر تاریخی خود به خوزستان در سال 1375 طرح معروف به 550 هزار هکتاری و توسعه کشاورزی در این استان دستور فرمودند. این طرح که شامل تسطیح اراضی غیر مسطح، زهکشی زمین ها و رساندن آب به زمین های دیم می شد چنانچه ایجاد و نیمی از محصولات غذایی مورد نیاز کشور را تأمین کند. اما تا سال 92 فقط 17% آن طرح پیاده شد».
وی در پایان از مشکلات آب استان نیز سخن گفت و از مسؤولین دولتی خواست طبق مصوبه شورای عالی آب کشور عمل کنند تا طرح رهبر انقلاب در خوزستان دچار چالش نگردد.