جلسه چهارم، عصر چهارشنبه اجلاس نهم در ساعت 20/16 به ریاست آیت الله یزدی شروع به کار کرد.
حجت الاسلام و المسلمین فلاحیان به عنوان اولین ناطق پیش از دستور سخنرانی کرد.
ایشان با انتقاد از میزان محاسبه معوقات و جرایم دیرکرد اقساط تسهیلات بانکی، به تبیین ماهیت پول و مالیت و عدم مالیت آن پرداخت. نماینده مردم خوزستان در خبرگان رهبری با اشاره به هزینه واسطه گری و ترجیح مصرف آتی به مصرف فعلی، پیشنهاد کرد نرخ سود را بر اساس نرخ تورم محاسبه کنند تا بنگاههای اقتصادی به حیات خود ادامه دهند.
وی با اشاره به تحولات منطقه هسته مرکزی مخالفان را قشر جوان آنها عنوان کرد که عمدتاً از جمهوری اسلامی و ولایت فقیه الگو گرفتهاند.
حجت الاسلام و المسلمین فلاحیان ضمن تأکیدبر ارتباط گسترده با مردم این کشورها علماء و روحانیت را برای ایجاد ظرفیتهای تبلیغی بخصوص در فضای سایبری فرا خواند.
ناطق دوم عصر چهارشنبه حجت الاسلام و المسلمین رمضانی بود.
ایشان با اشاره به مرکز اسلامی هامبورگ به اهمیت این مرکز و ارائه گزارشی از این مرکز پرداخت.
نماینده مردم گیلان در ادامه ، توجه نمایندگان را به هجمه مراکز علمی و دانشگاهی غرب در نقض امور و حقوقی اسلامی، جلب کرد و پیشنهاد کرد روحانیت با تمهید مقدمات، بتواند در زمینه تبلیغ امور دینی بخصوص برای خارج از کشور این خلاء را از بین برد. وی همچنین با تبیین اسلام هراسی در کشورهای غربی آن را زاییده بیداری اسلامی چه در خاور میانه و چه در کشورهای اروپایی دانست.
حجت الاسلام و المسلمین رمضانی در پایان نوید داد که در مقابل ، بحث الهام گیری از اسلام در حال رشد و و شکوفایی است.
حجت الاسلام و المسلمین کعبی، به عنوان ناطق سوم در جایگاه قرار گرفت.
ایشان با اشاره به روایتی از امام صادق(ع)، ادامه حیات این نظام را مرهون نفس قدسی امام راحل(ره) و یاران صدیق ایشان عنوان کرد. نماینده مردم خوزستان در خبرگان رهبری با بیان اینکه پایداری و استقامت در راه امام و ولایت، هزینه بردار است ، مجلس خبرگان را نماد مشروعیت نظام و مردم سالاری دینی دانست.
وی با توجه به ظرفیتهای مجلس خبرگان رهبری، روان سازی بین روحانیت و مردم را خواستار شد و اظهار داشت که این مطالب با دو رکن حمایت و وحدت قابل دسترسی است.
ایشان با عنایت به ریزشها و رویشها در طول این نظام، اذعان داشت : راه حل مقابله با اختلافات خواص ، با تحمل و صبر و تذکر دادن میسر است.
حجت الاسلام و المسلمین کعبی در ادامه با قرائت فرازهایی از فرمایشات امیرالمؤمنین (ع) ، تأکید داشت تندروی و کندروی و اعتدال را با توجه به موازین رهبی باید در نظر گرفت.
سپس مجلس خبرگان رهبری در ادامه انتخابات کمیسیونهای خود را در دستور کار قرار داد.