در این دیدار نخست آیت الله یزدی نایب رئیس و رئیس دبیرخانه مجلس خبرگان رهبرى، ضمن خیر مقدم و تبریک به رئیس جمهور منتخب برای ایشان آرزوی موفقیت نمود.
سپس آیت الله امینی در سخنانی پیرامون وظیفه سنگین دولت خصوصاً در زمینه مسائل فرهنگی جامعه، نکاتی را یادآور شد . ایشان اهتمام دولت اسلامی نسبت به ترویج فرهنگ اسلامی و دینى، در اهمیت ارائه برنامههای مناسب برای جذب جوانان را گوشزد کرد. آیت الله امینی در ادامه اظهار امیدواری کرد دولت یازدهم با تدبیر بتواند در حل معضلات کشور تمام تلاش خود را به کار ببندد.
آیت الله حسینی بوشهرى؛ عضو مجلس خبرگان رهبرى و مدیر حوزه علمیه قم نیز ضمن خیر مقدم به حجة الاسلام و المسلمین دکتر روحانی به سوابق درخشان رئیس جمهور منتخب در عرصه های گوناگون خدمترسانی اشاره و از ظرفیت حوزه علمیه برای همکاری و ارائه مشاوره در عرصه های فرهنگى، اجتماعی و سیاسی به دولت سخن گفت.
ایشان حاکمیت بخشیدن دین در کشور را از رسالتهای اساسی دولت خواند و افزود: ان شاءالله حوزه بتواند سهم بیشتری برای حاکمیت دین در عرصههای گوناگون و همکاری با دولت داشته باشد.
آیت الله دری نجف آبادی نیز با تبریک به ملت شریف، علما و به ویژه مقام معظم رهبری برای برگزاری حماسه سیاسی در 24 خرداد، انتخاب حجة الاسلام و المسلمین روحانی به ریاست جمهوری را تبریک گفت.
آیة الله دری بر ضرورت آسیبشناسی و تدبیر حکیمانه برای رفع برخی معضلات اجتماعی و تحکیم بنیان خانواده به عنوان کانون اصلی تربیت نیروی انسانی و مبارزه با مفاسد اجتماعی تأکید کرد.
حجت الاسلام و المسلمین مهدی هادوی تهرانی از اساتید حوزه علمیه قم نیز در سخنانی انتخاب دکتر روحانی به ریاست جمهوری را تبریک گفت. وی از ضرورت ارتباط عمیقتر بدنه دولت با حوزه علمیه و بهرهگیری از دیدگاهها و نظرات مراجع تقلید و اساتید حوزه سخن گفت.
حجة الاسلام و المسلمین جواد فاضل لنکرانی هم در این جلسه انتخاب شایسته دکتر روحانی به ریاست جمهوری نظام اسلامی را تبریک گفته و خاطرنشان کرد بدنه اصیل حوزه و روحانیان از انتخاب شایسته حجة الاسلام و المسلمین روحانی به ریاست جمهوری بسیار خرسندند. ایشان ضمن انتقاد از برخی برخوردهای سلیقه ای با مراجع و علما و حوزویان که در سالهای گذشته رخ داده از رئیس جمهور منتخب خواست ضمن تعمیق ارتباط دولت و حاکمیت با روحانیت در راستای رفع برخی از کاستی های گذشته که در این زمینه اتفاق افتاده، تلاش نماید.
آیت الله مقتدایى؛ عضو مجلس خبرگان رهبرى، حضور مردم در پای صندوقهای رأی و انتخاب یک فرد روحانی به ریاست جمهوری را پس از گذشت بیش از سه دهه از انقلاب اسلامی به فال نیک گرفته و از دکتر روحانی و دولت آینده خواست امیدی را که پس از انتخابات در سطح جامعه پدید آمده یک فرصت مناسب جهت خدمتگزاری بدانند و اظهار امیدواری کرد این شادی و شعفی که با انتخاب ایشان به وجود آمده با فضل و عنایت الهی و کارهای اساسی که دولت یازدهم انجام خواهد داد همچنان استمرار داشته باشد.
حجة الاسلام و المسلمین حسن نمازی دیگر عضو مجلس خبرگان رهبرى نیز در سخنانی با اشاره به شعار دولت آقای روحانی مبنی بر اعتدال، از بزرگان ، نخبگان و صاحب نظران خواست آنها نیز در مطالبات خود از دولت جدید، اعتدال و میانه روی را رعایت نمایند.
حجة الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانى، پس از استماع نظرات حضار در این جلسه، ضمن تشکر از پیشنهادات ارائه شده خود را فرزند حوزه خواند و افزود: این دولت تلاش خواهد کرد ارتباط درست، منظم و سازمان یافتهای با مراجع عظام و حوزه علمیه داشته باشد. ایشان در ادامه گفت: در این انتخابات دست عنایت و لطف الهی را مشاهده کردیم؛ چرا که در سفرهای استانی می دیدم مردم پس از گذشت سالها از انقلاب اسلامی چگونه از یک طلبه که لباس مقدس روحانیت را بر تن دارد استقبال میکنند و این به جز لطف الهی چیز دیگری نمیتواند باشد. امیدواریم این لطف و رحمت الهی در ادامه مسیر نیز همچنان یار و یاور دولت خدمتگزار باشد.
دکتر روحانی از نشست هایی که پس از انتخابات با مسؤولین مختلف داشته، گزارش مختصری ارائه داد و گفت: زمانی می توان از حل معضلات به ویژه معضلات فرهنگی سخن گفت که ما برای جوانان، شغل ایجاد کنیم، در غیر این صورت نمی توان توقع اصلاح جامعه و التزام جوانان به دین و مذهب را داشت.
وی در ادامه افزود: مردم ناکارآمدی در نظام دینی را خواه ناخواه به پای دین خواهند نوشت لذا باید تلاش کرد با کارآمدی و تلاش برای رفع مشکلات مردم این تلقی نادرست از بین برود.
رییسجمهور منتخب در پایان کمک، همیاری و همکاری همه گروهها؛ به ویژه حوزویان دلسوز به دولت جدید را خواستار شد و اظهار امیدواری کرد انشاءالله همواره دست عنایت خداوند، ائمه اطهار علیهم السلام به ویژه عنایت خاص حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف، بر سر این مردم و خادمان آنان در نظام باشد.