منوی اصلی

ضیافت شام ریاست مجلس خبرگان رهبری با حضور اعضاء در محل ساختمان دبیرخانه ی این مجلس برگزار گردید

تاریخ انتشار: 1392/06/13    
ضیافت شام ریاست مجلس خبرگان رهبری با حضور اعضاء در محل ساختمان دبیرخانه ی این مجلس برگزار گردید

در ابتدای این برنامه که خود به نوعی جلسه ای غیر رسمی محسوب می شود. حجت الإسلام و المسلمین سید ابوالحسن مهدوی با نماینده مردم استان اصفهان، آیاتی از کلام الله مجید تلاوت نمود.

پس از آن چند تن از اعضاء، نقطه نظرات خود پیرامون مسائل مهم جاری کشور را ایراد کردند.

حجت الإسلام و المسلمین جباری نماینده ی مردم مازنداران و امام جمعه شهرستان بهشهر مطالبی که عمدتا مربوط به مسائل و مشکلات حوزه ی انتخابیه خویش بود بیان کرد و از مسؤلان خواست تا در صدد رفع این مشکلات بر آیند.

آیت الله سید علی اکبر قرشی نیز در این جلسه، مطلبی تاریخی پیرامون قداست سرزمین کربلا را بیان کرد.

حجت الإسلام و المسلمین ابوالقاسم وافی هم در سخنانی، بر اهمیت مسائل فرهنگی – دینی و رعایت حدود و ضوابط شرعی در سطح جامعه اسلامی تأکید کرد.

ایشان تلاش هر چه بیشتر رئیس جمهور محترم و دست اندرکاران این حوزه را خواستار شد.

ایشان همچنین با اشاره به وجوب فریضه امر به معروف و نهی از منکر و جلوگیری از مظاهر بی بندباری و بد حجابی در مجامع عمومی را بر همگان لازم دانست.

آیت الله عالمی عضو مجلی خبرگان و نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی نیز در سخنانی، حمایت از بخش کشاورزی را موجب رونق اقتصادی و ارز آوری ارزیابی کرد.

ایشان در همین راستا، از رئیس جمهور و دولت یازدهم خواست تا به این حوزه مؤثر، بیش از پیش توجه کرده و به آن نگاه استراتژیک داشته باشند.

نکته دیگری که ایشان به آن اشاره کرد، حوزه فرهنگ و ضرورت توجه ویژه دست اندرکاران امر فرهنگ به این مقوله بود. وی در پایان بر ضرورت مسأله تقریب بین المذاهب نیز تأکید نمود.

آیت الله نعیم آبادی نیز نکاتی را درباره ی مسأله فرهنگ و حوزه عفاف و حجاب یادآور شده و از دستگاههای دولتی و ادارات خواست، این مسأله را ابتدا ازخودش شروع نمایند. وی در همین زمینه، برخورد مناسب با کسانی که به مسأله حجاب توجه کافی را ندارد، ضرور دانست.

این عضو مجلس خبرگان که امام جمعه شهرستان بندرعباس را نیز عهده دار هستند درباره جایگاه مهم و اثر گذار ائمه جمعه و نمایندگان ولی فقیه در استان ها سخن گفت.

آیت الله میر محمدی در سخنان کوتاهی، حمایت و همراهی با دولت یازدهم را خواستار شد و افزود: «اجازه بدهید دولتی که کارش را تازه آغاز کرده، جان بگیرد و بعد اگر انتقادی هست بیان شود».

آیت الله معلمی نیز راجع به مسائل جاری در استان مازندارن و برخی مشکلات این استان سخن گفت.

حجت الإسلام و المسلمین واعظی هم در سخنان خود، انتخاب حجت الإسلام و المسلمین دکتر روحانی به ریاست جمهوری را حادثه ای الهی، ارزیابی کرد و حمایت بیشتر از ایشان را همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند، خواستار شد.

حجت الإسلام و المسلمین سید عبد الهادی حسینی شاهرودی، نخست انتخاب آقای دکتر روحانی را به ریاست جمهوری تبریک گفت.

ایشان سپس، اجرای هر چه سریع تر فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اسلامی کردن علوم انسانی را از سوی حوزه علمیه و مراکز دانشگاهی به خصوص دانشگاه امام صادق علیه السلام خواستار شد.

آیت الله جنتی دیگر عضو مجلس خبرگان نیز پیرامون ضرورت برخورد جدی با مظاهر فساد و مخالف دین در سطح جامعه سخن گفت. ایشان یکی از وظایف نهاد شورای عالی انقلاب فرهنگی را فرهنگ سازی در راستای فرهنگ دینی دانست و از این نهاد که ریاست آن بر عهده رئیس جمهور است، خواست اقدام لازم را در این راستا انجام دهند.

آیت الله طبرسی؛ عضو مجلس خبرگان رهبری و نماینده ولی فقیه در استان مازندران همچنین درباره ی اموالی که در اختیار بنیادی علوی است، نکاتی را بیان کرد و رفع برخی موانع و مشکلات این بنیاد را خواستار شد. ایشان اقدام شایسته را در این خصوص، ضروری دانست.

حجت الإسلام و المسلمین عسکر دیرباز هم پیرامون سه حوزه ی اقتصاد و سیاست های اقتصادی، بخش فرهنگ و وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ارتباطات بین الملل نکاتی را یاد آور شد.

ایشان این هر سه حوزه را از منویات انقلاب اسلامی ارزیابی کرده و گفت «تمام این بخش ها بایستی مبتنی بر آموزه های دینی باشد در غیر این صورت از اهداف بلند انقلاب دور شده ایم و در محضر حضرت حجت (عج) حرفی برای گفتن نخواهیم داشت».

وی خواستار ابراز حساسیت بیشتر نمایندگان مجلس خبرگان رهبری در خصوص این موارد شد.

آیت الله جزایری، ضمن تسلیت شهادت امام جعفر صادق علیه السلام، انتخاب آقای دکتر روحانی به ریاست جمهوری را تبریک گفت. ایشان انتخاب دکتر روحانی را مبارک و پرخیر و برکت ارزیابی نمود.

موضوع دیگری که ایشان پیرامون آن سخن گفت مربوط به حوزه انتخابیه خودشان؛ یعنی استان خوزستان بود. از این رو، از گسترش و توسعه فعالیت های حوزه های علمیه استان و تأسیس دانشگاه امام علی علیه السلام در این استان گزارش ارائه داد.

آیت الله جزایری گفت: «یکی دیگر از اقدامات مفید در این استان، تأسیس یک شبکه ماهواره ای برای پاسخگویی به شبهات دشمنان به ویژه وهابیت می باشد و در سالروز ولادت حضرت معصومه (س) کار خود را به صورت رسمی آغاز خواهد کرد».

حجت الإسلام و المسلمین عبداللهی در تکمیل سخنانی که در صحن علنی پیرامون مشکلات صدا و سیما ابراز کرده بود، در مورد برخی ناهنجاری ها در این سازمان تذکر داد و افزود: «صدا و سیما برنامه های خود را باید با تکیه بر امور دینی و شرعی ساخته و به جامعه عرضه نماید».

آیت الله مهدوی کنی؛ ریاست مجلس خبرگان رهبری در پایان این نشست صمیمی، پیرامون برخی مسائل مطروحه سخنانی ایراد کرد.

اشتراک گذاری:
نظرات
دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری

دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری، نهادى است قانونى که زیر نظر هیأت رئیسه مجلس خبرگان، اداره می ‏شود و براى انجام مأموریت ‏ها و مسئولیت‏ ها و تنظیم امور مربوط به مجلس خبرگان، تشکیل می گردد. ادامه
مراکز مرتبط

- پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
- پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
- مركز تحقيقات علمی حكومت اسلامى
- پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان
راه های ارتباطی / شبکه های اجتماعی

شماره های تماس: 02537741322
ایمیل: info@majleskhobregan.com
فکس: 02537741323